Siteul nostru iti prezinta cele mai bine platite sondaje online, completarea chestionarelor pentru bani este unul dintre cele mai raspandite metode de a genera un mic venit in plus in timp ce stai in fata calculatorului/laptopului sau folosesti telefonul/tableta.

Sondajele platite sunt solutia perfecta pentru absolut toate persoanele care sunt in cautare de metode cu care sa poata sa faca bani online, indiferent daca esti student, casnic sau fara loc de munca iti recomand sa profiti de aceasta ocazie. Ai ocazia sa testezi produse pe care probabil le folosesti in viata de zi cu zi, poti primi monstre ale unor produse care nici nu au iesit inca pe piata fara sa ai studii superioare sau vreo diploma pentru a presta aceasta activitate.

Sumele castigate variaza in functie de fiecare sondaj in parte, de firma care doreste acele sondaje online si in special de catre firma intermediara ce iti plateste comisionul tau pentru fiecare sondaj completat. Parerea ta conteaza, si acum, in sfarsit, este rasplatita cu bani reali in contul tau de Paypal.

Echipa noastra a construit o lista cu cele mai bune site-uri de sondaje platite! Inregistrarea la aceste site-uri este 100% gratuit. Este necesar sa te inregistrezi pe site-urile specializate in domeniu prezentate mai jos, apoi prin e-mail vei primi invitatiile de a participa la sondaje platite.

inregistrare marketagent1.   La Marketagent tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionare. Opinia ta conteaza si este rasplatit in puncte bonus pe care vei putea sa transformi in numerar.
marketagent inregistrare

(dupa ce ai completetat datele tale pe site, vei primi un email de confirmare pe adresa ta de email, vei gasi un link de confirmare pe care trebuie sa-l accesezi in 72 de ore, altfel inregistrarea ta nu va fi luat in considerare)

– Inregistrare ca membru este gratuit – 150 puncte

– Participarea la sondaje online platite este recompensat intre 20 -250 puncte.

– Recrutarea unui prieten ca participant la sondaje: 100 puncte ( vei primi punctele numai dupa persoana recrutata de tine participa la un sondaj )

– Actualizare datelor ( o da pe an si numai daca ti se solicita acest lucru ) – 50 puncte

Plata

In contul tau la sectia “Bursa de schimb” poti transforma punctele in numerar ( conversie 1 euro = 100 centi = 100 puncte bonus ), plata se realizeaza prin PayPal.

marketagent inregistrare

(dupa ce ai completetat datele tale pe site, vei primi un email de confirmare pe adresa ta de email, vei gasi un link de confirmare pe care trebuie sa-l accesezi in 72 de ore, altfel inregistrarea ta nu va fi luat in considerare)

Plata se realizeaza numai daca soliciti valoarea minima care este 200 puncte (2.00€) . Taxa este de 100 puncte (1.00€) pentru sumele mai mici de 15 euro (1500 de puncte), peste aceasta suma nu se percep taxe. Tranzactia se realizeaza pana la 3 zile lucratoare.

Dovezi de Plata

dovada de plata marketagent decembrie 2017

plata marketagent oct 2017

Sondaje Platite Pareri

Daca urmezi recomandarile noastre, poti evita cu usurinta site-urile de tip scam, noi iti recomandam sa participi la sondaje online serioase si iti punem la dispozitia ta documente de plata. Toate site-urile pe care il prezentam pe pagina noastra sunt de incredere si platesc regulat.