Despre Noi

Iti selectam cele mai bune companii de sondaje platite.

Unul dintre cele mai usoare metode de a castiga bani online este participarea la diferite sondaje online platite pe care le organizează diferite site-uri din Romania sau din strainatate. Poti castiga bani in plus participand la sondaje platite iar unele siteuri te platesc sa faci cumparaturi (Mystery Shopping – Clienti Misteriosi), testare de produse. Nu vei fii millionar peste noapte, dar aceste siteuri iti ofera o posibilitate reala de a face bani in plus.

Noi depunem eforturi mari ca sa verificam temeinic fiecare site pe care iti recomandam. Iti recomandam doar siteuri de incredere care platesc la timp ( bani cash sau tichete cadou), dar nu putem garanta ca intre timp compania nu poate sa modifice termeniile si conditiile utilizarii sau frecventa sondajelor sau metodele de plata tocmai de acea iti recomandam sa revizitezi periodic siteul nostru pentru noi informatii.

Atentie mare la siteurile neserioase de tip scam. Iti recomandam sa nu te inregistrezi niciodata pe siteuri de la care nu ai primit recomandari sau despre care nu ai citit recenzii bune si dovada plata!

Dorim ca lista cu cele mai bune companii de sondaje de opinie sa se continue cu multe idei si am nevoie de ajutorul tau.

Tu ce alte site-uri cu sondaje online platite mai cunosti? Ai primit bani sau premii de la ei?

Te rog sa accesezi formularul de contact si sa trimiti mai multe detalii despre acest site.

Hai sa imbunutatim aceasta lista cu cat mai multe companii serioase! Noi dorim sa ajutam cat mai multi oameni care doresc sa castige bani in plus cu ajutorul sondajelor de opinie platite.