Carrefour este cel mai mare retailer european și al doilea din lume, dupa Wal-Mart, cu 456.000 de angajati in 30 de tari. Carrefour este unul dintre liderii mondiali din domeniul retail – bunuri alimentare. Panelul de cercetare Carrefour este administrat de GfK Romania. GfK este institutul de cercetare numarul 1 din Romania, unul dintre liderii mondiali de cercetare de piata. Orice persoana care traieste in Romania este libera sa se inregistreze in Panelul de cercetare Carrefour. Daca ai peste 18 ani poti lua parte la sondajele platite.

Inregistrare Panel Carrefour

Pentru a participa la sondajele Panelului de cercetare Carrefour trebuie sa te inregistrezi in panel. Aceasta implica sa completezi corect, adevarat si complet un formular de inregistrare. Pentru a putea fi membru activ este obligatorie completarea tuturor datelor din formularul de inscriere, inclusiv numele si prenumele, adresa de resedinta si adresa de email. Vei primi pe adresa de email indicata de catre tine invitatiile de participare la sondaje.

Te rugam sa iei in considerare ca poti avea doar un singur cont de membru si un singur cont pe gospodarie. Daca observam ca ai folosit mai multe adrese de e-mail sau ca mai multi membrii ai gospodariei sunt inregistrati, calitatea de membru al Panelului de cercetare Carrefour va va fi anulata atat tie cat si celorlalti membrii ai gospodariei.

Inregistrarea se poate face prin invitatie primita din partea GfK Romania si Carrefour Romania. Carrefour Romania realizeaza periodic campanii de recrutare in Panelul de cercetare Carrefour. Inregistrarea este conditionata de completarea unui formular de inregistrare si acordul tau de a fi contactat/a in legatura cu diferite cercetari.

In cazul in care esti interesat sa te inscrii in Panelul de cercetare Carrefour si nu ai primit inca o invitatie in acest sens, te rugam sa trimiti adresa ta de email la: [email protected]. In momentul in care se vor face noi recrutari pentru inscrierea in panel, vei fi contactat/a.

Participarea la Sondaje

Trebuie sa raspunzi la sondajele la care particii fara a fi influentat/a de alte persoane, un chestionar de cercetare de piata este valid doar daca este completat in totalitate si daca durata de completare se incadreaza in limitele normale.

Informatiile pe care tu ni le trimiteti cand participi la un sondaj sunt folosite si prezentate intr-o forma care va asigura anonimitatea, raspunsurile tale nefiind asociate cu numele. Prelucrarea datelor are un caracter pur statistic.

Frecventa participarilor la sondaje depinde de numarul de invitatii primite pe e-mail. Vom incerca sa te invitam la sondaje cat de des posibil. Aceasta depinde desigur de tipul si de grupul tinta al sondajelor pe care le faci compania.

Recompense Panel Carrefour

Pentru participare la sondaje de opinie esti recompensat/a de Carrefour Romania printr-un cupon valoric de cumparaturi. Valoarea cuponului valoric este variabila in functie de complexitatea chestionarului completat. Cupoanele de cumparaturi pot fi folosite in magazinele Carrefour Hipermarket Romania.

Bonurile nu vor fi disponibile imediat pentru a fi ridicate din magazin. Pentru ridicarea lor va fi nevoie sa astepti intre 1-5 zile lucatoare de la completarea chestionarului. Bonurile valorice trebuie ridicate in maxim 30 de zile de la finalizarea studiului la care ai participat.

Iesire Panel Carrefour

Orice membru al Panelului de cercetare Carrefour este liber sa-si manifeste in orice moment dorinta de a iesi din acest panel. In momentul in care o persoana decide sa-si stearga contul, informatiile personale sunt sterse automat din baza de date, iar persoana respectiva nu va mai putea fi contactata.

Pentru a va anula statutul de membru, te rugam sa trimiteti un email la adresa [email protected] in care sa exprimi aceasta intentie.

Pentru mai multe informatii te invitam sa navighezi in paginile de prezentare ale Panelului de cercetare Carrefour pentru a cunoaste mai bine regulile acestuia de functionare.